Squash mad med oksekød
TIL
4 PERSONER
2
mellemstore squash
½
løg + karry
1stk
flydende fedstof eller olie (rasp)
150g
hakkede oksekød
1spsk
tomatpure( jeg brugt hele lille dåse)
1spsk.
A38 (jeg brugt neutral yoghurt i stedet for )
salt
og peber
2spsk
revet ost
Squashene
skæres igennem på langs, og indmaden skrabes ud.
Skallerne
skal være ca. 1 cm tykke. Squashkødet hakkes groft og
væden presses ud . Løget pilles og skæres i
terninger. Og svitses med olie og lidt karry evt.
oksekødet
tilsættes og svitses med til det ha skiftes farve. Tomature og
squashkødet kommes på panden og steges et par minutter
ved stærke varme, så den resterne væde fordamper.
Tag panden fra varmen og rør A38 heri. Anbring squashene i et
ovnfast fad og fordel fyldet i squashene drys ost over og bag dem ved
225 grader i ca 20 minutter til de er møre.
velbekomme
alle mine kolleger stemmer på det. :)
SvarSlet