Translate

søndag den 30. juni 2013

Rødspattefleter i Fad Med kokosmælk, karry og chili

tid 25min
16 små rødspætter
3stk grøn karrypasta
1bund dild eller tørrede dild1spsk
skal og saft af 2 limefrugter
salt og friskkværnet peber
2rød peber frugter
2 bundter forårsløg
1eller 2 små rød chilier
1dåse kokosmælk 400ml
1spsk oilvenolie
tilbehør ris :) lækkert
tænd ovenen på 210 bred rødspætterne ud på et bræt. smøren menet smal stribe karrypasta på hver filet drys med plukket dild, fintrevet limeskal, salt og peber. Rul fileterne sammen omkring fyldet og læg dem tæt ved sden af hinanden i et smurt ovnfad.
Rens perberfrugter og forårsløg skær dem i meget små tern hak chili og drys dem over fiskerullerne.
Hæld kokosmælken ned i siden af fadet og pres saften fra de 2 limefrugter hen over retten dryp med olie til sidst bad retten i ovnen ca 20 min eller til fisken netop gennembagt og føles fast, server med kogt ris du får aldrig fortryd ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar